• Få adgang til
  Vores retningslinjer

  Du finder retningslinjer, der er udarbejdet af DPS samt andre retningslinjer.

 • Grundet CoViD-19 epidemi og forventeligt stort arbejdspres på vores sundhedsvæsen efter en overstået epidemi samt af betydelige økonomiske årsager ved senere aflysning, har DPS bestyrelse og arrangørerne besluttet af aflyse Børnedage 2020.
   

   

   

 • DPS bestyrelse

  På DPS generalforsamling , som foregik virtuelt i september 2021 blev bestyrelsen valgt og har konstitueret sig. Mød her den nuværende bestyrelse.

SÆT KRYDS i kalenderen til kommende DPS temadag i samarbejde med Yngre Pædiatere og medarrangør SIS (Selskab for Invandrersundhed) om Tolkning og trans-kulturelle kompetencer for klinikere der arbejder med børn i sundhedsvæsnet fredag d. 26.11.21 kl. 10-16 på Rigshospitalet

Kulturmøder – tolkesamtaler – sprogbarrierer – faglige oplæg fra ind- og udland – med perspektiver fra mange vinkler, tolk, kliniker, patient, pårørendetolk. Programmet er spækket med spændende oplæg! Kom og bliv klogere på et bredt område, vi alle kan blive bedre til at færdes i.

Temadagen er gratis for medlemmer af DPS/YP. Deltagergebyr på 200 kr. for medlemmer af Dansk Selskab for Indvandrersundhed (SIS) samt 400 kr. for øvrige deltagere.
Sandwich, snacks, kaffe og muligheden for en lærerig og hyggelig dag med gode kolleger og klinikere fra nær og fjern.

Nærmere info vedr. program og tilmelding kommer medio september på både DPS og YP’s hjemmeside!